Fysiotherapie de “De seizoenen”

Mw. I.R. Nikken, MSc
Maandagstraat 30
1335 LE  ALMERE-BUITEN
Tel: 036-5213396
Email: deseizoenen@fysioteampraktijken.nl

Afspraak maken? Klik  hier  voor openingtijden.

Fysiotherapie: van wie, voor wie?

De praktijk voor Fysiotherapie “De Seizoenen” in Almere-Buiten bestaat sinds 2000. Deze praktijk wordt gevoerd door mw. I.R. Nikken, fysiotherapeut en sportfysiotherapeut (Master of Science sinds 2016).

De praktijk staat open voor patiënten van alle leeftijden. Voor iedereen die vanwege klachten, blessures of om andere redenen door de arts is verwezen naar een fysiotherapeut. Ook als u niet in de buurt woont kunt u in de praktijk terecht. De praktijk is ingesteld op alle gebruikelijke behandelingen, zoals bewegingstherapie, behandeling met fysiotechnische apparaten en massage.

Hiernaast bestaat de mogelijkheid tot het behandelen van sportblessures en sportgerelateerde klachten, waarbij het accent ligt op een zo spoedig en zo veilig mogelijke sporthervatting en het voorkomen van herhaling van de klachten. Indien gewenst kunt u gericht advies krijgen betreffende de aanpassing van uw trainingsschema in verband met uw blessure.

De praktijk beschikt over een aparte behandelruimte én een aparte oefenruimte. Dit biedt de mogelijkheid om, naast de behandeling, zelfstandig door te oefenen/trainen.

Klik hier  voor ons privacy reglement