Fysiotherapie “De Seizoenen” (Almere-Buiten) – FysioTeam Praktijken

Fysiotherapie “De Seizoenen” (Almere-Buiten)

Mw. I.R. Nikken, MSc

Adres

Maandagstraat 30
1335 LE  ALMERE-BUITEN
Tel: 036-5213396
Email: deseizoenen@fysioteampraktijken.nl 

BIG-registratienummer 99034585504 (zoeken.bigregister.nl/bignummer/99034585504)

Afspraak maken?

Klik hier voor openingstijden.

Update beleid ivm Corona-virus (COVID-19)

Almere, 17 mei 2023

Tot nader order is het coronaprotocol afgeschaald tot:
1. bij klachten (zelf of huisgenoot): bel eerst!
2. ventilatieprotocol op de praktijk.

Afhankelijk van de ontwikkeling van oa besmettingscijfers kan dit in de toekomt (najaar?) mogelijk weer opgeschaald worden.

Ik vertrouw op uw begrip en uw medewerking!

Met vriendelijke groet,

Irma Nikken, MSc
(Sport)fysiotherapeut)

Fysiotherapie: van wie, voor wie?

De praktijk voor Fysiotherapie “De Seizoenen” in Almere-Buiten bestaat sinds 2000. Deze praktijk wordt gevoerd door mw. I.R. Nikken, fysiotherapeut en sportfysiotherapeut (Master of Science sinds 2016).

Fysiotherapie is een behandelmethode voor klachten aan het bewegingsapparaat: spieren, gewrichten, gewrichtsbanden en zenuwen. Een fysiotherapeut kan pijn verminderen en het functioneren van uw lichaam laten verbeteren door verschillende behandelingen. Denk hierbij aan oefentherapie, mobiliseren van gewrichten, massage of aan bv tapen. U kunt door een arts naar de fysiotherapeut verwezen worden, maar u kunt sinds 2006 ook zónder verwijzing naar de fysiotherapeut toe gaan.

Hiernaast bestaat de mogelijkheid tot het behandelen van sportblessures en sportgerelateerde klachten, waarbij het accent ligt op een zo spoedig en zo veilig mogelijke sporthervatting en het voorkomen van herhaling van de klachten. Indien gewenst kunt u gericht advies krijgen betreffende de aanpassing van uw trainingsschema in verband met uw blessure.

De praktijk beschikt over een aparte behandelruimte én een aparte oefenruimte. Dit biedt de mogelijkheid om, naast de behandeling, zelfstandig door te oefenen/trainen.

Klik hier  voor ons privacy reglement